it & media Thuis

it & media Thuis

HumanIT levert een waaier aan IT en Media services aan particulieren en KMO’s / MKB’s. Wij stellen onze expertise in de wereld van ICT en Media graag ten dienst van iedereen die behoefte heeft aan ondersteuning of advies in een alsmaar veranderende wereld der technologie. Wij nodigen U uit een kijkje te nemen naar onze services en zijn ervan overtuigd dat we ook van U een tevreden klant kunnen maken. Noteer onze gegevens, ook al heeft U momenteel geen ondersteuning nodig, het komt later vast wel eens van pas.

Onze doelgroep voor ICT Services

Wij leveren services aan iedereen in België middels huisbezoek, ook in de avonden en weekeindes of op feestdagen. Onze doelgroep is dan ook zeer breed. Uw zoon / dochter studeert en heeft PC problemen die het erg lastig maken te werken aan studies zonder onderbreking? U hebt een PC dat alsmaar met virussen geïnfecteerd raakt? U hebt nog geen PC en wil nu wel eens eentje aanschaffen maar weet niet goed welke PC bij U past? U wenst Internet te delen met meerdere computers? Het maakt niet uit, HumanIT assisteert met raad en daad, acht U wel op het feit dat wij geen verkoop doen van onderdelen of computers. Daar hebt U vast al een mooi bewijs dat we U adviseren op basis van uw noden en niet op bases van onze stock U kiest de plaats waar U de materialen koopt of afneemt, al kunnen wij daar ook voor zorgen via onze geprefereerde partners met gegarandeerde nazorg.

Onze doelgroep voor Media Services

Ook voor Media staan we garant voor een excellente service en advies. Mensen die thuis een home cinema of home entertainment systeem willen laten realiseren, kunnen beroep doen op HumanIT. Wij implementeren netwerk, opslag apparaten (NAS) en media spelers van allerhande merken en configureren het geheel naar uw wens en assisteren U bij het eerste gebruik. Als toetje stellen we steeds gratis de TV af zodat U optimaal kan genieten van de beste beeldkwaliteit.

Ook hier geld geen verkoop, al adviseren we gebruik te maken van onze geprefereerde leveranciers waar HumanIT bij garantie gevallen steeds mooie en snelle oplossingen kan voorzien. (SLA contracten met onze toeleveranciers)