Netwerk Implementatie

Netwerk Implementatie

U hebt meerdere Pc’s en toch slechts 1 die op het Internet kan surfen? U hebt helemaal geen netwerk in huis? Dan is de tijd rijp je internet aansluiting van Belgacom, Telenet of andere operatoren te delen met meerdere computers en te vermijden dat er thuis een wachtrij ontstaat over internet gebruik. HumanIT installeert Wireless en bekabelde netwerken aan huis en configureert alle aspecten van de verbinding op de Pc’s.

Installatie van netwerken:

  • Installatie van router en switches
  • Plaatsing van een “bridge”, Powerline of “extender” waar nodig (bijvoorbeeld internet delen tussen eerste en tweede verdiep) waar kabels niet voorhanden zijn en draadloos een verbinding moet komen.
  • Configuratie van alle apparatuur en Pc’s

Een standaard netwerk is zeer betaalbaar en bestaat standaard uit 1 router met 4 aansluitpunten en draadloos netwerk. Deze oplossing kost omstreeks €100 aan hardware. De HumanIT rekening is afhankelijk van het aantal Pc’s en optionele componenten. Een standaard installatie met router en switch op basis van 2 Pc’s kost €99 ex BTW en vervoerskosten.

(Vervoerskosten aangerekend aan €0.22 / KM ex BTW, bijvoorbeeld 100 KM X 0.22 = €22 + 21% BTW = €26,62). Een betaalbare oplossing voor een volledige service aan huis in de avonden en weekeindes!

Bij aankoop van de hardware door HumanIT word het betalen van een voorschot gevraagd. De services kunnen geannuleerd worden voor de aanvang van de werken. Onderdelen kunnen niet afgezegd worden eens deze besteld zijn. HumanIT levert geen componenten of licenties maar koopt deze extern aan. De prijzen worden doorgerekend aan de aankoopprijs, HumanIT neemt hier geen % op in de verkoop.