PC Tuning

PC Tuning

Een nieuwe Pc kopen is de dag van vandaag vereenvoudigd. U gaat naar de winkel, neemt een Pc van het schap, sluit hem thuis aan en U bent vertrokken. Dat klopt, maar er komt meer bij kijken dan aansluiten alleen. Pc’s van merken of verkocht via warenhuizen staan vaak boordevol rommel, tijdelijk werkende applicaties (anti virus en dergelijke), hebben tekortkomingen in software die U nodig heeft of wenst, mail is niet geconfigureerd, randapparatuur, internet en netwerk connectie instellingen enz… Kortom, er komt toch wat bij kijken voor je PC helemaal in orde is…! “HumanIT Premium Tune” sluit perfect aan op het “massa verkoop” probleem…

HumanIT levert een unieke en complete optimalisatie van oude en nieuwe Pc’s. Kijkt U zelf maar eens naar het proces van hoe we bij HumanIT ervoor zorgen dat U geniet van een compleet geoptimaliseerde omgeving aan een relatief kleine additionele kost.

Optimalisatie nieuwe of oude Pc’s:

 • Weghalen van overbodige componenten in software
 • Verwijderen van software dat het geheugen belast / privacy schendt
 • Complete optimalisatie van Windows instellingen en gebruikers op de Pc
 • Installatie van alle bijkomende randapparatuur zoals printers, fax, scanner, copier enz…
 • Installatie van alle software die U bezit en compatibel is met de Pc. (Voor een hoog aantal installaties (+10) kan een kleine aanrekening extra zijn)
 • Configuratie / aanmaak van mail oplossing online of lokaal (POP3 / IMAP)
 • Installatie van Anti Virus software, Firewall (meerkosten voor de licentie van Virus software geschat op €50 / licentie)
 • Instellingen van automatische Windows  beveiligingsupdates
 • Instelling van ondersteuning op afstand
 • Optioneel: Een kopie van de installatie die het toelaat de originele staat van het systeem te herstellen alsook back-up van gegevens toelaat (meerkosten voor de licentie van software geschat op €75 / licentie, optioneel met externe harde schijf voor opslag van back-up gegevens)
 • Optioneel: 1 jaar hotline ondersteuning aan €50 extra ipv €75!

Een heel pakket aan optimalisaties en beveiliging zodat U gerust achter het klavier plaats kan nemen en genieten van een snelle en goed werkende computer. Het gehele service pakket exclusief de licentie kosten van software kost U €175 ex BTW en vervoerskosten (Vervoerskosten aangerekend aan €0.22 / KM ex BTW, bijvoorbeeld 100 KM X 0.22 = €22 + 21% BTW = €26,62)

Een betaalbare oplossing voor een volledige service aan huis in de avonden en weekeindes!

Bij aankoop van de software licenties word het betalen van een voorschot gevraagd. De services kunnen geannuleerd worden voor de aanvang van de werken. Licenties kunnen niet afgezegd worden eens deze besteld zijn. HumanIT levert geen componenten of licenties maar koopt deze extern aan. De prijzen worden doorgerekend aan de aankoopprijs, HumanIT neemt hier geen % op in de verkoop.