Bedrijf

Over HumanIT

HumanIT bied consultancy diensten aan KMO en Enterprise, direct of indirect (via freelance bureaus). Wij zijn een dienstverlener geboren uit 20 jaar ervaring in IT activiteiten, variërend van IT-ondersteuning tot implementatie van oplossingen en migraties. Onze services zijn allen gebaseerd op het bereiken van een hoge tevredenheid van de klant en controle te verkrijgen over de algemene IT-processen en het onderhoud om gezond operationeel te blijven. Onze deskundige ervaring in de support afdelingen, technology en entertainment-markt stelt ons in staat om een naadloze koppeling tussen klant, IT en Media (signage) te creëren, inclusief het optimaliseren/automatiseren van vele aspecten uit de dagelijkse processen binnen uw bedrijf door slimme innovatie.

Ervaring

Met 20 jaar ervaring in de IT-ondersteuning en uitvoering van oplossingen voor veel IT-uitdagingen, hebben we een lijst opgesteld van bedrijven waar we werkzaam waren / zijn als lange / korte termijn consultant. De meest bekende bedrijven zijn Johnson & Johnson, GlaxoSmithKline, Janssen Pharmaceutica, Tibotec-Virco, QNAP, Syabas enz… Iedere klus is een nieuwe uitdaging uitgevoerd vanuit ons motto: “Beseffen wat we adviseren!” Het spreekt vanzelf, we zijn up-to-date met veel van de verplichtingen en noodzakelijkheden binnen een gereguleerde omgeving. Contacteer ons vandaag om te bepalen hoe we U kunnen helpen vanaf morgen!

Quotes

“Al zijn we erg druk, al zijn we zeer efficiënt zijn, we zullen pas effectief zijn indien we starten met het einde in gedachten.”