Support Consultant

Wij bij HumanIT begrijpen maar al te goed dat U als kleine of middelgrote onderneming niet steeds behoefte heeft aan een medewerker in vast dienstverband voor IT aangelegenheden. Wij spelen hier graag op in met een brede waaier aan services waar U gebruik van kan maken als KMO op basis van interventies waar en wanneer U deze nodig acht. HumanIT levert IT ondersteuning aan KMO’s startend bij het oplossen van alledaagse problemen tot het implementeren van nieuwe systemen…

… technologieën zoals een back-up voorziening, een data opslag server die gedeeld word met alle werkstations, internet deling en optimalisatie van de gehele omgeving. En zoveel meer… HumanIT streeft ernaar steeds toekomstbestendig en flexibel te werk te gaan zodat U zich als zaakvoerder kan concentreren op de kerncompetenties met een IT backend dat ondersteunend werkt aan uw bedrijf. Geen probleem is ons te groot of te klein dus aarzel niet zich met ons in verbinding te stellen. Wij worden graag Uw partner in IT.

Wij helpen bij alle uitdagingen:

  • Interventie bij problemen op de plaats van de klant (24/24)
  • Installatie van nieuwe systemen
  • Installatie van opslag servers
  • Installatie van een netwerk omgeving / Internet deling
  • Voorziening van geautomatiseerde data back-up (Ook volledige PC back-up)
  • Optimalisatie van de computer omgeving en Pc’s
  • Installatie en optimalisatie van beveiliging (Anti Virus, Windows Updates etc…)
  • Creatie van een standaard en stabiele PC omgeving

Onze keuze van elke software en hardware oplossing is steeds vrijblijvend en gebaseerd op uw begroting, ondersteunend aan de processen en algemene noden van uw bedrijf! Elk van onze oplossingen passen in kleine, middelgrote en Enterprise omgevingen als gegoten. Wij maken de juiste beoordeling voor elke selectie van software en hardware op maat van uw bedrijf en uw goedkeuring.

PS: HumanIT verkoopt geen hardware of software licenties. Deze worden afzonderlijk aangekocht bij geprefereerde partners met goede service en nazorg voor de klant of bij de toeleverancier van uw voorkeur. HumanIT neemt geen enkel percentage aan op verkoop van goederen aan zijn klanten.