Tarieven

Onze tarieven voor projecten en diensten zijn flexibel op basis van interventie en locatie, uurregeling en duur van een project. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte. Geef HumanIT een overzicht van het project, de ligging en de verwachte duur van het project (indien van toepassing), zodat we samen een realistische offerte kunnen maken.

HumanIT rekent hetzelfde tarief ongeacht het type van project of moeilijkheidsgraad. U kunt rekenen op een betaalbare en volledige service partner ten allen tijde. Dit stelt uw bedrijf in staat onze diensten uit te breiden tegen hetzelfde tarief voor eender welk follow-up-project …

We kijken uit om samen met u elke uitdaging aan te gaan.

Reis tarieven internationaal:

Gewone tarieven gelden voor internationale projecten met extra kosten als reiskosten, accommodatie en een eenmalige vergoeding Travel EU (€ 599), VS (€ 799), Azië (€ 999). Voor projecten van langere duur, is er een clausule voorzien van 1 round trip per maand, van toepassing op basis van bestemming en vliegduur.

HumanIT maakt geen onderscheid in prijzen per type van project, moeilijkheidsgraad of locatie. Wij hanteren hetzelfde tarief buiten enkele vooraf bepaalde diensten met een vaste voet / dagprijs op basis van de duur van de opdracht, en bieden U een betaalbare oplossing, ook internationaal.