Home Entertainment

Home Entertainment

HumanIT is zeer consument bewust en flexibel bij het invullen van de behoeften van uw klanten. Wij reizen de wereld rond voor raadplegingen van bedrijven over hun media-en NAS-oplossingen sinds meer dan 7 jaar. HumanIT is een vertrouweling van meerdere fabrikanten met zijn positie als lead van de op internationale consument gerichte portaal MPC Club waar wij eerlijke en “recht toe rechtaan” besprekingen geven over producten in home entertainment en data opslag.

In de laatste zeven jaar als schepper van MPC Club (een online community voor mediaspelers en NAS-servers), heeft de CEO van HumanIT een leidende rol gespeeld bij het bepalen van de toekomstige koers van deze producten op de markt en van vele producten mee een succes gemaakt. Wij blijven beschikbaar voor consultaties op gebeid van media zoals voorheen naast onze IT bezigheden.

MPC Club beïnvloedt vaak de soort technologie die word opgenomen in toekomstige producten en levert waardevolle expertise en advies over de volgende stap voorwaarts voor merken met een focus op consument vriendelijkheid, features en maturiteit. Hoewel hooggekwalificeerde ontwerpers en ontwikkelaars achter de producten staan, zitten we aan de andere kant te kijken hoe het werkt voor de klant, een belangrijke focus om mee te nemen bij het design van elk product.

Wij bieden een flexibele consultancy service aan fabrikanten die geïnteresseerd zijn in het hebben van een onafhankelijke bron, willen kijken naar hun producten vanuit een perspectief van de consument. Wij bieden inzicht en  feedback op mediaspelers en NAS en hoe deze zich positioneert op de markt.

Onze tests omvatten alle aspecten van de spelers:

  • Hun betrekking tot verschillende internationale markten
  • Inhoud van de doos en hardware design.
  • Installatie en configuratie gemak.
  • Integratie Netwerken en opslag (SMB, NFS, UPnP, DLNA).
  • Integratie applicaties van derden.
  • Vaardigheden en flexibiliteit.
  • Algemene kenmerken en gemak (zonder offers)
  • Media en prestatietests.
  • Originaliteit.
  • Prijs balans.

Word een vaste partner van HumanIT Consultancy en ontvang regelmatig updates en publicaties over product en marktontwikkeling, problemen die zich voordoen en ontwikkelingen die je vrij kunt gebruiken om uw toekomstige ontwerpen te verbeteren! We zijn toegewijd en houden je up-to-date over onze nieuwste inzichten, concepten en voorspellingen!

Verder kunt u ons apart inhuren voor specifieke projecten betreffende uw producten.