Signage en Reclame

Signage en Reclame

dZine is een toonaangevende leverancier van informatie schermen gebaseerd op onTime OS (weinig onderhoud), of een volledige Windows-besturingssystemen. Ter vereenvoudiging van het concept, dZine monitoren zijn reguliere tv-schermen op strategische plaatsen geplaatst in uw bedrijf met een PC ingebouwd in het scherm. Gecombineerd met een server (reguliere Windows XP / Vista / Windows 7 systeem of server Windows 2003 / 2008), kan informatie worden verspreid naar elk scherm met behulp van de dZine programmeer software om uw werkgevers te informeren over belangrijke zaken (menu’s restaurant, belangrijke bezoeken, management communicatie, reclame etc…)

Wij ontwikkelen en verzorgen een volledig werkende signage oplossing op maat van uw behoeften, voor eenvoudige distributie van inhoud. Ondersteunde bestanden bevatten Html-bestanden, XML, DVD-bestanden (VOB), AVI, WMV, Flash (alleen onTime), foto’s en PowerPoint-dia’s. Wij zullen samen met u:

  • Definiëren hoeveel systemen U nodig heeft
  • Het volledig implementeren van de oplossing (software en distributie)
  • Opzetten van de server (IDS) voorzien
  • Onderrichten van uw medewerkers die verantwoordelijk zijn bij de voorbereiding en de distributie van inhoud.

Wij adviseren dat een derde partij, de leverancier wordt betrokken voor ondersteuning en garantie. HumanIT levert geen vergunningen of systemen. We implementeren de oplossingen na aankoop en bieden een werkend systeem voor distributie en het onderhoud. Bezoek www.dZine.be voor meer informatie over hun oplossingen. HumanIT is op geen enkele wijze geallieerd aan dZine of haalt zijn inkomsten uit de verkoop van dZine, noch door hen aan te bevelen.