24 Hour Service

24 Hour Service

Waar vindt U het nog? HumanIT hanteert geen 9 tot 5 mentaliteit, wij werken alle uren en elk uur dat U ons nodig heeft! Of dat nu dag of nacht is, in het weekend of op feestdagen, HumanIT past zich aan bij uw noden. Onze tarieven zijn aangepast aan eventuele speciale eisen, maar blijven binnen onze doelstelling om betaalbare oplossingen van hoge kwaliteit te leveren op elk gewenst moment aan U als KMO!

HumanIT streeft er naar zichzelf steeds uitdagende doelstellingen voor te houden en steunt hiervoor zwaar op haar capaciteit om te innoveren. Wij weten dat U niet altijd dure gereedschappen nodig heeft om uw doel te behalen, of behoefte heeft aan een dure adviseur voor het uitvoeren van hetgene U zelf kan of een medewerker uit je eigen team. Deze kernwaarden zijn een integraal onderdeel van ons doel om voor te blijven op techniek. Dit bereiken wij door het aanbieden van innoverende oplossingen. Elke oproep aan HumanIT moet resulteren in een investering voor een probleemloos gebruik in de toekomst.

Contacteer HumanIT vandaag en begin met het opbouwen van een betere IT toekomst!

PS: Bij langdurige projecten overdag voor onze klanten word een interventie regelmatig enkel mogelijk door middel van remote access of na de reguliere werkuren / tijdens de weekeindes. Wij stellen ons zeer flexibel op om U steeds verder te helpen zo snel het kan en vragen uw begrip voor deze mogelijke situatie.