Backups Data / PC

Backups Data / PC

Verscheidene Windows OS systemen maken het mogelijk een soort van herstel door te voeren op de PC, maar zijn geen steun in geval van een defecte harde schijf of bij accidentele verwijdering van gegevens omdat ze alleen een deel van uw PC bewaart, vooral instellingen en files die betrekking hebben tot het Windows Operating Systeem zelf. Laat U niet verassen en zorg voor een afdoende dekking tegen gegevensverlies door alle mogelijke oorzaken.

HumanIT raad steevast een back-up oplossing aan voor alle KMO’s. Met een betaalbare en goede ”disaster recovery optie” kan u als bedrijfsleider en de eindgebruiker zich verzekeren van gegevensbehoud door middel van automatische back-up van bestanden en zelfs gehele Pc’s. Hierbij hebt U de garantie binnen de kortst mogelijke tijd (minder dan 60 minuten na de uitval van elke PC) weer operationeel te zijn.

Iedere PC op het netwerk dat word bestempeld als kritisch of belangrijk voor het bedrijf, zal een back-up agent toepassing geïnstalleerd krijgen. Deze software ondersteunt een planning van de back-up naar uw wensen. Elke back-up kan dan ook teruggeplaatst worden indien nodig, ook van de gehele PC via een aangepaste BOOT CD die wij voorzien.

Data beveiliging is een zeer betaalbare oplossing als U de juiste weg volgt om de beschikbaarheid en veiligheid van data en systemen te waarborgen ten opzichte van de kosten van down time.  Als uw bevoorrechte partner in de uitvoering van een “Disaster Recovery proces”, helpen we U elk aspect van de uitvoering te implementeren en op punt te stellen, Wij assisteren hierbij uw medewerkers met de bediening en controle van het geheel.

PS: HumanIT verkoopt geen licenties voor software, maar implementeert het proces, cliënten en optionele server waarbij we een functionerende optie tot snel herstel achter laten voor uw bedrijf om te genieten van absolute veiligheid en een maximale up-time van de systemen. U koopt de licenties afzonderlijk aan en wij komen het implementeren en configureren. Licenties kosten naar schatting €75 per PC.