Services voor de KMO

Services voor de KMO

Wenst u onafhankelijke begeleiding bij het voorbereiden of uitwerken van uw ICT-project en aankopen? Laat U dan bijstaan door HumanIT als uw vaste partner in IT services. Wij komen graag bij U langs voor een eerste geheel vrijblijvende kennismaking ter bespreking van uw noden.

HumanIT assisteert de KMO’s bij het installeren van nieuwe Pc’s, bijhorende software, randapparatuur, schermen, printers, fax, scanners en meer. Een overzicht van een aantal standaard mogelijkheden…

Servers

HumanIT adviseert het gebruik van QNAP en Synology servers in uw werkgroep of domain. Deze toestellen zijn eenvoudig in bediening, vereisen weinig onderhoud en zijn gemakkelijk te bedienen door mensen met weinig of geen IT ervaring na de plaatsing. Deze toestellen hebben alle belangrijke functionaliteiten voor back-up, data opslag en delen van gegevens. Dezxe servers zijn verkrijgbaar in allerhande formaten die op maat van uw bedrijf en noden kunnen worden opgesteld.

(Optioneel onderhoud vanop afstand door HumanIT)

Andere servers mogelijk alsook op Windows gebaseerde servers.

Werkstations

HumanIT raad aan Dell / HP computer systemen te gebruiken die toegespitst zijn op gebruik in bedrijven alsook begeleid worden door garantie en assistentie On-Site voor de looptijd van de garantie die met jaren optioneel verlengd kan worden. Hierdoor hebt U de garantie bij defecten dat de reparatie op het bedrijf gebeurd op de volgende werkdag.

 • Windows 95 / 98 / SE / ME
 • Windows 2000 OS en Windows 2000 / 2003 / 2008 Server
 • Windows XP
 • Windows Vista
 • Windows 7

Internet en Communicatie

 • Remote Assistance
 • Remote Access
 • Internet delen
 • Firewall installatie / configuratie (software)
 • Mail oplossingen

Randapparatuur / Oplossingen

 • Back-up Systemen
 • Hubs, switches en routers
 • Netwerk printers, scanners, copiers etc…

Software oplossingen

 • Microsoft Office 2000 / 2003 / 2007 / 2010
  XLS, Outlook, Word, PowerPoint, MS Publisher, Visio etc…
 • Anti Virus, Spyware en Firewall oplossingen
 • DTP oplossingen (scherm capteren (screen capture), Adobe etc…)

Optimaal omplementeren van elk onderdeel is ondersteunend aan uw interne processen. HumanIT geeft u garanties op betrouwbaarheid, stabiliteit en kwaliteit. Wij onderscheiden ons als uw flexibele en deskundige partner.

Staat hetgene U zoekt niet in de lijst?
Geen probleem. Wij doen nog veel meer. Stel U in contact met ons en wij helpen U graag verder waar mogelijk.