Training medewerkers

Training medewerkers

HumanIT levert niet enkel de oplossingen maar ook steeds alle nodige trainingen en documentatie voor alle oplossingen zodat U steeds de nodige acties en onderhoud desgewenst zelf kan ondernemen. Uiteraard mag U het beheer ook aan ons overlaten op regelmatige basis. Wij blijven uw partner in IT en leveren de nodige nazorg.

Alle documentatie is toegesneden op het implementeren binnen uw bedrijf en alle documentatie is eigendom van uw bedrijf bij afwerking van het project. Wij blijven beschikbaar te allen tijde om u te ondersteunen, indien nodig ook na de uitvoering, evenals om eventuele vragen te beantwoorden als contact persoon voor andere IT gerelateerde onderwerpen via telefoon, mail of ter plaatse.

TIP: HumanIT levert ook remote access oplossingen zodat wij U vanop afstand kunnen helpen bij problemen. Hierbij word gebruik gemaakt van “remote tools” die ons toelaten vanop afstand jullie werkstation of opslag server over te nemen. Uiteraard word hier aandacht besteedt aan veiligheid. U dient dus het programma op te starten vooraleer wij toegang verkrijgen en de verbinding is versleuteld en geheel veilig. Het mooiste van alles, er zijn geheel gratis oplossingen voor handen en U maakt extra profijt waar U niet hoeft te wachten op een oplossing tot we langs kunnen komen.